luni, 19 septembrie 2016

Vizualizare creativa

Ce este vizualizarea creativa si cu ce  te va ajuta ea ?

Vizualizarea este o unealta pe care o folosim instinctiv foarte des pe zi , dar nu ii acordam importanta mai precis nu o focalizam. Vizualizarea creativa este o vizualizare focalizata si placuta in acelasi timp asupra  actiunilor si obiectivelor de zi cu zi , dar si asupra viitorului .
In mod normal mintea noastra nu face diferenta intre real si imaginar , iar trairile si senzatiile noastre sunt prelucrate si genereaza rezultate in functie de input. Mintea este una din cele mai puternice unelte pe care omul le detine. Puterea mintii si a cuvintelor este infinita, cu aceeasi minte si cu aceeasi limba poti crea capodopere sau dezastre in viata ta si a altora.
Cu 15-20 minute de vizualizare creativa poti crea adevarate schimbari si minuni in viata ta.
Cineva spunea : “ inainte ca ceva sa existe in realitate a fost creat deja in minte” . Asadar tot ce exista a fost creat initial in imaginatia cuiva . Gandeste-te  la imaginatia infinita din care s- a format Universul…crezi ca cineva /ceva a desenat fiecare stea , fiecare animal , fiecare floare sau nor? Nu , ele se formeaza  incontinuu si se creaza incontinuu. Traim intr-o lume si un Univers ce iubeste dezvoltarea , asadar de ce noi am face exceptie de la aceasta regula ca fiind parte din El .
Ce vei  face  de-a lungul acestor ateliere ?
-          Vizualizari si clarificari /abordari a unor situatii cheie si urgente
-          Programari pe termen scurt si lung
-          Sanatate
-          Cariera
-          Indeplinire vise/obiective de viata
-          Tehnici de relaxare
Ca o observatie – aceste tehnici nu au de a face cu vreun curent religios sau dogma, pot fi practicate de orice persoana dezvoltata normal intelectual si cel mai important pentru a obtine rezultate trebuie practica si consecventa , dar si o dezvoltare morala frumoasa. Daca indeplinesti  cele  insusiri enumerate mai sus J , va astept cu drag. Si ca o observatie finala , dar nu neimportanta , practica in grup amplifica rezultatele.
Sesiuni de 1:30 h  de 2 ori pe luna, inscrieri aici sau pe pagina de FB SineArt.
Cost /sesine 75 lei.

O zi fermecatoare ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu